Friday, August 25, 2006

A really good text on the Nordic Scene

I just stumbled on (ok, I got it from Sven) this really good text about the Nordic Scene and Knutpunkt. It is a bit more elaborate and include more hard numbers than my previous article on the subject, but my text still got some important info not found in this one.

If you want to know about the roleplaying stuff I do these days, you have to turn to Sven.

3 Comments:

Blogger Kraxpelax said...

Stöd den modiga Sakine Madon mot den svenska Fegheten! Försvara yttrandefriheten!

Citytidningen visar sedvanligt svensk feghet och ryggradslöshet. Sveriges makthavare kan inte ens STAVA till begrepp som heder och värdighet. De är ryggradslösa kräk.

Jag tillägger att Olof Palme troligen mördades av ett kurdiskt kommando i iransk tjänst med understöd av stasi. Dessa mördade även cats falck, lena gräns, carl algernon, Claes-Ulrik Winbergh med fru och Hilding eek. Hans Holmér var på rätt spår. Jag riskerar själv livet genom att avslöja det här, men jag är personligen trött på livet, beredd att dö och därför totalt orädd.

Avslöja vidare de förfärliga Kissdemokraterna med Judas Hägglund i spetsen och deras planer på att riva upp alla sjukpensioner: en LÅNGT värre skandal en folkpartiets enfaldiga busande med webspionage.

Ut med Fredrik Scheissfeldt, Mårran Elaksson, Lars Löijanburk och Judas Hägglund! Borgarnas falskspel och klasskrig mot de fattiga och sjuka måste avslöjas.

De vill ju FÖRSÄMRA för de arbetslösa - som medel mot arbetslösheten! Och "rehabilitera" de sjuka -till arbetslöshet! I ett läge när svensk ekonomi gårsom tåget!! Ondskefullt och förljuget! - Om det är så fiiiint att arbeta - inge utanförskapå sånt - vafför ska man då ha lön? Då borde man ju BETALA för att jobba ju! Nä smällfeta aktieägare och bonusdirrar som vältrar sig i lyx utan att göra ett skit, DERAS arbetslöshet kan man gott bota i stället.

Vämjeliga hycklare är vad de är! Stöd de rödgröna i valet: hellre kolera än pest!

8:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jävla idioter!!

/Gryggan

2:22 AM  
Anonymous オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

2:18 AM  

Post a Comment

<< Home